- máslová dýně
- olej
- sůl
- pepř
- strouhanka
- cizrnová mouka
- čerstvá petrželka
- olej
- domácí sýr
Jak připravit dýňový Cordon bleu
- Připravte si domácí sýr.
- Připravte těstíčko smícháním několika lžíc cizrnové mouky a vody. Nechte pár hodin odpočinout
- Úzkou část dýně nakrájejte na plátky. Z obou stran je osolte a opepřete.
- Navrch položte dva plátky sýra a rozprostřete po celé ploše. Přikryjte dalším plátkem dýně.
- Naplněnou dýni namáčejte v těstíčku a poté obalte ve strouhance smíchané s nasekanou petrželkou.
- Pečte v troubě na 160°C po dobu asi 50 minut, abyste dosáhli dokonalého propečení, aniž by se cordon bleu spálil.
😁 Vstup do kurzu zavíráme 1.11.
Letos žádné podzimní přibírání.
8 týdnů vedení, jídelníčky, videa.
Jdu do toho!
Praktické
- Na tento recept se hodí menší máslová dýně.
- Kontrolujte troubu, dýně potřebuje čas ke změknutí, proto nezvyšujte teplotu k urychlení, jinak se nepropeče.
- Luštěninové mouky používáme jen výjimečně a jen pokud jsme zdraví. Nejsou vhodné pro běžnou konzumaci a ani nemohou nahradit plnohodnotně vařenou luštěninu.
Obměna
- Pro bezlepkovou verzi použijte bezlepkovou strouhanku.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let.
PS: Vstup do Podzimního detoxu zavřeme rychleji než ledničku s čokoládou! 🍫
Rezervovali jsme vám místečko v naší 8týdenní oáze pohody, kde společně vykouzlíme postavu snů, pošleme stres na dovolenou a nastartujeme energii na plný plyn - prostě balíček sebelásky se vším všudy! 🌟 Beru to i s mašlí! →
Buďte první, kdo napíše komentář